Acasă | Literatură | Biblioteca - Download | Despre Noi | Contact | BLOG | Misiunea Pacea |

De unde suntem vizitati ?

DWG RO emite cu RadioBOSS

RadioBOSS - Radio Automation Software

DWG Radio ROMANIA recomanda RadioBOSS, cel mai bun soft pentru automatizare radio. Pentru detalii despre soft aici.

DWG Romania functioneaza prin Donatii

Daca doriti sa sustineti emisia postului de radio online DWG Radio Romania o puteti face donand in contul bancar, specificind pentru DWG Radio Romania :

VOLKSBANK BAD SALZUFLEN BLZ 482 914 90 Kto. 23 920 600 BIC GENODEM1BSU, IBAN DE45 4829 1490 0023 9206 00

Proprietarul contului este Evangeliums-Mission 32076 Bad Salzuflen.

Asculta in Player

winamp wmp realplayer quicktime

Recomandare website:

ON AIR - SHOUTINFO


Program Radio realizat 24/7 de Petru Ciucur

Vizite

free counters

Am multă nădejde într-acest neam al nostru… a cărui inimă bună şi darnică se arată şi în obiceiul ospeţiei, pe care l-a păstrat cu sfinţenie de la strămoşii săi.
M. Kogălniceanu

Cea mai bogată masă e lipsită de bucurie, dacă cuvintele şi purtarea gazdei nu arată oaspeţilor că sunt bine veniţi. De săturat oricine se poate sătura şi acasă; veselia însă şi convorbirea plăcută trebuie să învioreze ospăţul.
Schiller

Versetul Zilei

trimite pagina unui prieten

Literatură

 

 

Vechiul Testament Comentariu la Vechiul Testament - de William MacDonald

În Comentariu la Vechiul Testament, cunoscutul autor vrea să ne arate gândurile lui Dumnezeu exprimate în textele Scripturii. În felul acesta vrea să ajute la o mai bună înşelegere şi transpunere în practicăa perceptelor Scripturii. Pasaje grele nu sunt trecute cu vederea, ci sunt explicate pe îndelete, făcându-se excursuri la diferite teme. Cu excepţia părţii poetice din Biblie (psalmi, proverbe, eclesiastul) se urmăreşte o explicare a tutror pasajelor având o aplicare practică. Adevăruri spirituale şi tipologice îmbogăţesc lectura cărţii. Psalmii, Proverbele şi Eclesiastul sunt interpretate verset cu verset. Textele ce-L prezintă pe Mântuitorul sunt evidenţiate aparte.
Download (pdf)
 
Noul Testament Comentariu la Noul Testament - de William MacDonald

Un comentariu verset cu verset. Autorul evidenţiază lucrarea Domnului Isus Hristos. El contextualizează gândurile lui Dumnezeu şi le interpretează în aşa mod încât lecturarea e o îmbinare a interpretării textului cu zidirea spirituală. Din această cauză se simte prospeţimea chiar în abordarea temelor greoaie ce nu sunt evitate ci prezentate în diferite excursuri
Download (pdf)